La ofertă

Plita incorporabila Whirlpool GOS 6415 NB, Gaz, 4 arzatoare, Cristal, Aprindere electrica, Negru

Plita incorporabila Whirlpool GOS 6415 NB

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Whirlpool GOS 6415 NB este una dintre cele mai recente plite incorporabile scoase pe piata de brand-ul american. Nu va asteptati la functii ultra-moderne, intrucat aceasta plita impresioneaza, mai de graba, prin simplitate. In schimb, au fost aduse imbunatatiri substantiale la capitolul estetic.

Noi va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Whirlpool GOS 6415 NB dispune de 4 arzatoare alimentate pe gaz, resursa inflamabila ce necesita cateva elemente suplimentare pentru a-i anihila neajunsurile. Din fericire, acest produs beneficiaza atat de supape de siguranta pentru fiecare arzator, menite sa opreasca instant alimentarea in cazul stingerii accidentale a flacarii, cat si de sistem de aprindere electrica, prin scanteie. Cele 4 arzatoare au dimensiuni diferite si ofera un interval larg de puteri, 1-3.5 kW, pentru a putea satisface toate nevoile. Gratarele sunt solide, ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti si au avantajul de a fi detasabile independent pentru a favoriza curatarea locala. Butoanele cromate, in contrast cu suprafata din cristal negru ofera un plus de rafinament. In plus, murdaria va avea parte de o aderenta redusa pe suprafata super neteda a plitei.

Concluzia noastra este ca Whirlpool GOS 6415 NB reprezinta o plita rafinata, ce ofera un nivel optim de eficienta. Nu dispune de functii sofisticate sau inutile, fapt ce ii sporeste fiabilitatea. Pretul este putin superior celorlalte produse din aceasta gama, insa plusul estetic adus bucatariei dumneavoastra va face sa merite acest lucru.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Whirlpool GOS 6415 NB. 

Specificatii tehnice

Caracteristici generale

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da
Siguranta: Da

Arzatoare

Material gratare: Fonta
Arzator mare: 1
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1
Putere arzator mare: 3.5 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 1.75 kW

Date tehnice

Culoare: Negru
Dimensiuni (IxLxA) cm: 4.9 x 59 x 51
Greutate (Kg): 12.5

Plita incorporabila Whirlpool GOS 6415 NB

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search